Op 11 maart 2017 vond de opening van Helders Drankenspeciaalzaak in de Dorpsstraat plaats. In de ochtend liep de bekende stadsomroeper al door de Dorpsstraat om het winkelend publiek naar de opening om 12 uur te lokken. 

Het werd een mooie, sfeervolle middag met speeches van Jacques Boonekamp, Jan Iedema en Anneke Schutte. Het toegestroomde publiek hoorde Jacques vertellen over zijn persoonlijke link met deze nieuwe slijterij en het voordeel van speciaalzaken voor de Dorpsstraat. Daarna beschreef Jan het samenkomen van Anneke en Arnold en de gezamenlijke passie voor whisky. Anneke sloot af met een warm en persoonlijk verhaal over haar nieuwe winkel. Daarna was het de hoogste tijd voor Anneke om de winkel met de traditionele schaar te openen voor het publiek. Achter de raadselachtige façade vonden de bezoekers een prachtig gesorteerde drankenspeciaalzaak, waar heel Zoetermeer nog veel plezier aan gaat beleven. Naast een uitgebreide whiskyverzameling (met unieke merken in een uiteenlopend smaakgamma), staan er heerlijke jenevers, mooie wijnen, aparte speciaalbieren en nog veel meer lekkers in de schappen van deze mooie slijterij. 

Talk of the Town verzorgde alle publiciteit voorafgaand aan en tijdens de opening van deze drankenspeciaalzaak: Facebook, advertenties en redactionele artikelen in Algemeen Dagblad en Postiljon, flyers, posters, stadsomroepers, de 'verpakking' van de winkel...